Nytårshilsen 2017-2018 | A/B Tronnehaven

A/B Tronnehaven

← Tilbage til nyheder

Nytårshilsen 2017-2018

Udgivet den 28. december 2017

Tronnehavens Nytårshilsen

Kære bofæller

Året 2017 vil blive husket som et særligt år i AB Tronnehavens historie. 2017 blev året hvor vi gennemførte det hidtil største renoveringsprojekt siden bebyggelsen blev opført.

Så her på årets sidste dage vil jeg på Bestyrelsens vegne, gerne takke alle for godt samarbejde og engageret deltagelse omkring Tronnehavens opgaver og arrangementer, og ikke mindst renoveringsprojektet.

 

Hele året igennem har Bestyrelsen og vedligeholdelses-udvalget holdt mange møder. Først for at få projektet klar til Generalforsamling, og dernæst at søsætte projektet.

Derefter en række møder både med Rambøll og byggemøder med Guldfeldt.

Og i skrivende stund er vi næsten i mål, der er enkelte fejl og mangler der ikke er helt på plads, men som forhåbentlig får vi disse plads så guldfeldt kan færdigmelde først i det nye år.

 

Hede Danmark har igennem hele 2017 stået for både vintervedligehold og græsslåning, og aftalen fortsætter i 2018

Nyborg Kommune har her i december orienteret os om at de starter på at renoverer den del af deres beplantning der omkranser AB Tronnehaven. Bestyrelsen har skrevet til kommunen, for at  få en dialog om fældning og gen-beplantning i beplantningen. I skrivende stund har vi ikke nyt i sagen.

 

På vores to årlige arbejdsdage er der blevet arbejdet hårdt, bl.a. omlægning og udvidelse af fliseareal og bede omkring fælleshuset. Her skal der lyde en særlig stor tak for indsats, stor som lille.

Uden mad og drikke duer heltene som bekendt ikke, så hermed mange taknemmelige tanker til vores trivselsudvalg for deres heroiske indsats til vores arrangementer året igennem.

En stor tak til alle, for foreningens gode sammenhold og daglige indsats.

 

Med ønske om et rigtig godt Nytår til alle.

Bedste hilsner

Per Hansen

Formand